Baby-/børnemassage

Når en baby græder, er det et signal om, at noget er galt/ eller baby har behov for noget. Det kan være en ren ble, mad osv. Men nogen gange, så kan babyer græde, og der er intet der virker på at trøste barnet. Det er et typisk signal om, at der er noget galt, og oftest, så er det fordi barnet har ondt et sted.


Baby– børnemassage virker beroligende, og er god smertebehandling til baby'er og børn. Det er med til at løsne muskler, og spændinger hos barnet. Det er derudover meget effektivt mod koliksmerter, fordøjelses-problemer, samt understøtter barnets immunsystem og generelle udvikling.

Det er dejlig blid massage, som ikke gør ondt, men som er afslappende og dejligt.

I behandlingen indgår også zoneterapi, således at det er en kombineret behandling, med rigtig god effekt på kolik, fordøjelses-problemer, samt den generelle trivsel.

Hvad kan man behandle med baby-/børne-massage:

¨ Har god gavn ved koliksmerter

¨ Det løsner spændinger/låsninger af nakke/ryg

¨ Det virker mod fordøjelses problemer

Udover ovenstående er babymassage også godt til:

¨ Det virker beroligende

¨ Det er med til at styrke barnets motorik

¨ Det stimulerer kredsløbet

¨ Det giver omsorg og nærhed

¨ Det er med til at styrke immunforsvaret
¨ Forbedre søvnen både i dag- og nattetimerne

Kolik/gråd:
Græder dit barn længe og kan det ikke rigtig trøstes, heller ikke selv om barnet tilbydes mad, bleen skiftes og man bærer rundt på barnet.
Mange gange så er det fordi, at barnet f.eks. har fået et ryk i nakke/ryg ved fødsel, og andre gange, så er det fordi den lille har maveproblemer.
Gråden er den eneste måde at den lille ny, kan gøre opmærksom på, at der er noget galt.
Tina ser ofte babyer her i klinikken helt ned til et par uger gammelt, som her kommer med et af ovenstående problemer. Tina fortæller at hun sagtens kan sætte sig ind i, hvor frustrerende og hårdt det er, ikke at kunne gøre sin baby glad, trods man har prøvet næsten alt hjemme.
Det er cirka hvert tiende barn, der udvikler kolik, og forældre bliver ofte bange for, at deres baby fejler noget.
Typisk optræder skrigeturene hen under aften og varer en større eller mindre del af natten, men kan iøvrigt forekomme på alle tider af døgnet. Samtidig med at barnet skriger, krummer det sig nogle gange sammen - som om det havde ondt i maven, eller strækker sig i flitsbue.

Blid babymassage kan være med til at løsne fastlåsninger i nakke/ryg, uden at det belaster leddene, men får muskulaturen til at løsne, så fastlåsningerne løsnes.
Behandlingen med babymassage indeholder også en del zoneterapi, som bla går ind og stimulerer maven, så til babyer med maveproblemer, kan disse også behandles via babymassage.
Typiske symptomer på låsninger i nakke/ryg:
  • Vil ikke ligge på mave/ryg

  • Vil ikke bruge den ene arm

  • Ville ikke have tøj på over hovedet

  • Favoritside

  • Fladt/skævt baghoved

  • Afføringsproblemer

  • Gylper meget

  • Er meget uroligt

  • Ligger i C-form eller flitsbue

  • Vil kun være hos mor og far

  • Forstyrret søvn

Inden behandlingen af massage:
Tina som er vores baby-/børne-massør undersøger altid et barn inden hun påbegynder babymassage, og høre de (nybagte) forældres fortælling, så jeg kan se hvad jeg skal sætte primær behandling ind på. Forældrenes fortælling om både fødsel, men også hvad de oplever, er rigtig vigtig, for at finde den rette behandling.
Aldersgruppe som vi behandler med massage:
Nyfødte og op til 10år.

Babymassage

Behandling af:

 - Kolik

 - Fordøjelsesproblemer

 - Spændinger i ryg / nakke

Pris

300kr.

Babymassage

Workshops

Afholdte workshops af Clinic of Life Aps

Pris

175kr.

Kontakt os

For tidsbestilling første gang til LLLT gerne

ring eller sms på tlf. 92 44 45 95

Skriv til os, hvis du vil vide mere, om hvorvidt vi også kan hjælpe dig med dine smerter og opnå bedre livskvalitet. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os.

Tingskoven 47, 7330 Brande

CVR: 40217142