top of page

Behandler baggrund

I klinikken er Sygeplejerske og smertespecialist Tina Harndahl ansat som behandler, og står for den daglige ledelse af klinikken.

Hun har stor kendskab til arbejdet med smertepatienter, igennem hendes uddannelse og erhvervserfaring.

Tina er udlært sygeplejerske i 2011, og har derved opnået autorisation som sygeplejerske. 
Og har igennem dem sidste 8 år arbejdet med smerteproblematikker og behandling af disse, såvel kroniske som akutte.

I januar 2019, er hun blevet certificeret Laserterapeut i Low Level Laserterapi i England.

I maj 2019, er Tina uddannet baby-børnemassør.

August 2019 kursus i tumlastik. 

Januar 2020 uddannet fodmassør

Tina selv siger:

Det jeg brænder for, er at hjælpe andre mennesker, både store som små. Og det ved jeg, at jeg kan med de behandlinger som Clinic of Life ApS tilbyder.
Jeg ved hvor invaliderende og hvor meget smerter påvirker livet negativt. Så det at jeg kan tilbyde behandling, som rent faktisk virker, er en drøm for mig.
Jeg stræber efter at få opbygget en tillid, og skabe en tryghed, så du roligt kan ligge dig på briksen og slappe af, under behandlingen. Og så er det selvfølgelige at du som patient føler dig mødt og hørt.

Min egen erfaring med behandling med Laser (LLLT) er at mine 2 piger i 2016 havde fået konstateret piskesmæld efter en ulykke, de blev opgivet  i de offentlige behandlingstilbud, og jeg blev som mor desperat. Så jeg opsøgte denne type behandling, for at se om det kunne hjælpe dem. Og jeg er en lettet mor i dag, til 2 piger uden piskesmæld eller mén herefter.

Jeg har efterfølgende behandlet min mands discus prolaps, og mr-skanninger viser i dag, at der ikke er eller nogen tegn på tidl. prolaps i hans lænd. 

Så må sige, at vi som familie på egen krop har mærket, at det er behandlinger som virkelig kan få kroppen til at hele op, og man kan få sin livskvalitet tilbage igen.

Clinic of Life er en smerteklinik, som tilbyder smertebehandlinger, med gode resultater, og hvor der ligger god og veldokumenteret forskning bag. Vi tager udgangspunkt i din diagnose/smerteproblematik, og finder herefter den rigtige behandling til dig, så du kan komme godt videre og opnå livskvalitet igen.

 

Clinic of Life ApS ligger i Vejle, på adressen Stampesvej 21, hvor den flyttede til 1. februar 2021.

Parkering lige ved døren.

 

Klinikken åbnede marts 2019, med tidligere beliggenhed i Brande.

bottom of page